Cosmedtrix SchoonheidsspecialistNagels

Nagels

Gellak

Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de naam ‘soak off gel. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier word aangebracht als normale nagellak maar die wel uithard onder een UV of LED lamp.

Acrygel

Wij hebben gekozen voor Acrygel bij het zetten van kunstnagels. acrygel is vriendelijker voor de natuurlijke nagel en heeft de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van een gel.

Biab

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet of nauwelijks scheuren.

“BIAB is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak.