Cosmedtrix Schoonheidsspecialist

Collageendraden behandeling

Collageendraden behandeling

Collageendraden zonder naalden

Met de collageen draden is een jong uiterlijk geen droom meer.

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier zonder naalden heeft steeds meer onze voorkeur. Met de collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen.

Een collageen draad behandeling is momenteel ontzettend in voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Met de collageen draden behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen.

Door eerst een Dermaplanningbehandeling of een Dermapenbehandeling toe te passen is deze behandeling met Collageendraden  nog beter.

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste lifttechnieken met collageen draden en neem het verouderingsproces in eigen handen. Bij Cosmedtrix adviseer ik u graag hierover!